Van Laerhoven Stucadoors en Schilders - maatwerk in stucwerk, schilderwerk en sierwerk


Van Laerhoven stucadoorsbedrijf bv en Van Laerhoven schilderwerken bv zijn twee onafhankelijke bedrijven die onder 1 directie en 1 dak alle afbouwwerkzaamheden verrichten in woning- en utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud aan nieuwe en bestaande woningen en bedrijfspanden voor particulieren en bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden en voordelen van de winterschilder.
 
 
   
   
  Welkom  
Van Laerhoven stucadoorsbedrijf bv en van Laerhoven schilderwerken bv zijn twee onafhankelijke bedrijven die onder 1 directie en 1 dak alle afbouwwerkzaamheden verrichten in woning- en utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud aan nieuwe en bestaande woningen en bedrijfspanden voor particulieren en bedrijven.

Door bundeling van stucadoors- en schilderwerken is voor de klant een totaalpakket aan te bieden voor het afwerken van wanden, plafonds en vloeren zowel binnen als buiten.

Onder 1 offerte, planning en aanspreekpunt worden al uw stucadoors- en schilderwerken uitgevoerd door een op elkaar ingespeeld team van gedegen opgeleide en gemotiveerde vakmensen.

Doordat de bedrijven weliswaar onder 1 dak werken maar wel zelfstandig opereren is het ook mogelijk om alleen van onze stucadoorsdiensten of schilderdiensten gebruik te maken.

In ons bedrijfspand in Molenschot is een showroom gecreeerd waar U verschillende voorbeelden van stucadoors- en schilderwerk kunt bezien en waar U van een deskundig advies wordt voorzien om tot een passende offerte voor uw werkzaamheden te komen.
 
 
 
vorige foto volgende foto