Van Laerhoven Stucadoors en Schilders - maatwerk in stucwerk, schilderwerk en sierwerk


Van Laerhoven stucadoorsbedrijf bv en Van Laerhoven schilderwerken bv zijn twee onafhankelijke bedrijven die onder 1 directie en 1 dak alle afbouwwerkzaamheden verrichten in woning- en utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud aan nieuwe en bestaande woningen en bedrijfspanden voor particulieren en bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden en voordelen van de winterschilder.
 
 
   
   
   
 
afspraak maken
Klik hier
 
  Showroom stucadoorwerk  
In 1997 is in de st Annastraat 6 te Molenschot een nieuw bedrijfspand gebouwd waar een prominente plaats is gereserveerd voor een showroom waar alle verschillende facetten van het stucadoors- en schildersvak kunnen worden bekeken.

Aanwezig zijn:
•  Verschillende soorten plafonds met uiteenlopende voorbeelden van kooflijsten, perklijsten, ornamenten en rozetten. •  Sierschouwen - sierverlichting - lambrizeringen. •  Verschillende soorten wandafwerkingen zoals sausklaar pleisterwerk, schuurwerk, spackspuitwerk en diverse soorten spachtelputz en andere sierpleisters in alle voorkomende kleuren. •  Verschillende toepassingen van het schildersvak.

Onder het genot van een kop koffie kunnen de werkzaamheden worden besproken om tot een passende offerte te komen.

Aanbevolen wordt om een afspraak te maken om de showroom te bezoeken zodat wij zeker weten dat wij de tijd kunnen nemen om U alles te kunnen laten zien en uit te leggen.

•  Foto Gallery
   
 
vrijblijvend een offerte aanvragen
Klik hier
 
 
 
 
vorige foto volgende foto