Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Laerhoven schilderwerken bv is in 2006 ontstaan naast ons stucadoorsbedrijf.

Omdat er in de bouw steeds meer een tendens ontstond om werkzaamheden te combineren en wij een steeds grotere vraag kregen vanuit de markt om ook schilderwerken uit te voeren hebben wij in 2006 ons team versterkt met een zelfstandig werkende schilder. Doordat veel opdrachtgevers zoals aannemers en woningbouwverenigingen gebruik gingen maken van onze gecombineerde diensten en ook veel particuliere klanten hun schilderwerk bij ons onder brachten werd het team al snel uitgebreid met een tweede schilder. In 2009 had de schilderstak dusdanig gestalte gekregen dat een derde schilder werd aangenomen en de activiteiten in een aparte bv werden ondergebracht.

Dit ook om aan te geven dat van Laerhoven schilderwerken bv niet alleen schilderwerken uitvoert in combinatie met van Laerhoven stucadoorsbedrijf bv maar ook door klanten kan worden benaderd om alleen schilderwerk uit te voeren.

Dit is ook te merken in onze nog steeds groeiende orderportefeuille voor schilderwerken binnen en buiten zonder dat het stucadoorsbedrijf er bij betrokken is.

Kortom, van Laerhoven schilderwerken bv is uw perfecte partner voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, zowel binnen als buiten, evt. gecombineerd met stucadoorswerkzaamheden.

Schilder­werkzaamheden

Naast al onze traditionele schilderswerkzaamheden verrichten wij ook behangwerk.

Glasvliesweefselbehang voor toepassing bij wanden met gevaar voor scheurvorming en natuurlijk het traditionele behang met motieven en sjablonen waarvan voorbeelden te zien zijn bij ons partnerbedrijf.

Van Laerhoven is de ideale partner om aan uw buitengevel perfect lakwerk aan deuren, kozijnen en boeiboorden te verzorgen.

Daarnaast kunnen wij ook het metselwerk van uw buitengevel reinigen zodat uw gehele huis weer een nieuwe uitstraling krijgt.

Met moderne technieken wordt uw gevel ingezeept en gereinigd en evt geimpregneerd zodat de gevel ook weer beschermd is tegen vervuiling en weersinvloeden.

Het is niet altijd nodig om verrotte en/of aangetaste delen van houtwerk te vervangen. Bij tijdig ingrijpen kunnen onze schilders met professionele houtfrees-apparatuur en nieuw ontwikkelde twee componenten reparatiesets uw houtwerk met tandartsprecisie herstellen en met de juiste nabewerking weer een nieuwe uitstraling geven.

Onderhoud aan uw houten kozijnen en deuren, boeiboorden, gootlijsten, dakkapellen enz. is van groot belang voor de levensduur van uw houtwerk. Tijdig onderhoud voorkomt degradatie van de verflaag en houtrot aan zwakke delen. Voor al onze schilderwerkzaamheden kunnen wij in samenspraak met de klant een onderhoudsplan samenstellen waardoor U altijd verzekerd bent van perfect onderhouden schilderwerk.

Uw nieuwe of reeds gestucadoorde wanden en plafonds kunnen door onze schilders na de benodigde voorbehandelingen met latex gesausd worden. Dit gebeurt met de traditionele roller of dmv. spuitapparatuur.

In beide gevallen worden wanden en plafonds dekkend gesausd in alle voorkomende kleuren waardoor het geheel een strak en fris uiterlijk krijgt.

Ook is het mogelijk om wanden en plafonds te sausen met structuurverf of kwartsverf waardoor een gestructuurd oppervlak ontstaat.

 

Onder de noemer specials bedoelen wij speciale technieken en toepassingen van schilderwerk.

Enkele voorbeelden zijn Carte Colori kalkverf en metallic verven die in onze showroom te bezien zijn.

 

nieuwe website in opbouw

De website is net nieuw en nog volop in ontwikkeling. Er staat een kleine selectie van onze afgeronde projecten op, we zullen deze snel aanvullen met meer afgeronde projecten.