Overslaan en naar de inhoud gaan

In combinatie met onze stukadoors- en schilderwerken verzorgen wij ook aanverwante afbouwwerkzaamheden zodat U niet voor elk onderdeel van een bouw of verbouwing naar een andere partner op zoek hoeft.

Deze werkzaamheden bestaan uit het stellen en zetten van lichte scheidingswanden zoals gibowanden en ytongwanden, maar ook het compleet verzorgen van metal-studwanden en systeemplafonds.

Tegelwerk aan wanden en vloeren en het leggen van cementdekvloeren behoort ook tot de mogelijkheden bij onze afbouwtak.

Voor timmerwerkzaamheden, loodgieterswerk en electriciteit en andere constructieve bouwwerkzaamheden hebben wij de beschikking over met ons samenwerkende bouwpartners die in principe alle voorkomende werkzaamheden kunnen verzorgen.

Voor U als klant betekent dit dat U al Uw werkzaamheden onder kunt brengen bij één bedrijf zodat offerte, planning, uitvoering en oplevering van uw bouw of verbouwing onder 1 en dezelfde verantwoording vallen.


Portfolio Verbouwing

NIEUWE WEBSITE IN OPBOUW

De website is net nieuw en nog volop in ontwikkeling. Er staat een kleine selectie van onze afgeronde projecten op, we zullen deze snel aanvullen met meer afgeronde projecten.

Ben je klaar om jouw gebouw of woning naar een hoger niveau te brengen?

Voor de totale afwerking van uw woning!