Overslaan en naar de inhoud gaan

Garantie

Altijd

Zowel ons stucadoorsbedrijf als ons schildersbedrijf zijn aangesloten bij de erkende brancheorganisaties NOA (stucadoors) en FOSAG (schilders). Vanuit deze brancheorganisaties worden leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen aangereikt zodat de klant altijd gegarandeerd is van kwalitatief gegarandeerd vakwerk. Bij geschillen oordeelt een onafhankelijk expert van de brancheorganisaties of het werk naar behoren is uitgevoerd. Bij niet nakomen van hun oordeel of garantiebepalingen kan ons bedrijf de verdiende erkenning kwijtraken waar wij hard voor gewerkt hebben en zo zuinig op zijn; Voor u als klant een waarborg voor erkend en gegarandeerd vakmanschap onder onafhankelijk bepaalde voorwaarden!

Wij zijn aangesloten bij:

STUCADOORSBEDRIJF
Kort na de oorlog is grootvader Simon van Laerhoven in Tilburg een stucadoorsbedrijf begonnen waar vader Fer zich na zijn trouwen in 1961 uit losmaakte en zich in Rijen vestigde. In 1972 is het bedrijf naar Molenschot verhuist waar zoon Simon het in 1994 overnam en nu nog steeds de scepter zwaait. Het stucadoorsbedrijf is dus al meer dan een halve eeuw actief in de regio west- en midden Brabant waar het voor diverse bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en particuliere klanten alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden uitvoert. Sinds 1997 is bij het nieuwe bedrijfspand een showroom gecreeerd waar klanten onder het genot van een kop koffie alle toepassingen van stucadoorswerk kunnen bekijken terwijl ze van een deskundig advies worden voorzien.
Bekijk ons stucadoorswerk

SCHILDERSBEDRIJF
Van Laerhoven schilderwerken bv is in 2006 ontstaan naast ons stucadoorsbedrijf. Omdat er in de bouw steeds meer een tendens ontstond om werkzaamheden te combineren en wij een steeds grotere vraag kregen vanuit de markt om ook schilderwerken uit te voeren hebben wij in 2006 ons team versterkt met een zelfstandig werkende schilder. Doordat veel opdrachtgevers zoals aannemers en woningbouwverenigingen gebruik gingen maken van onze gecombineerde diensten en ook veel particuliere klanten hun schilderwerk bij ons onder brachten werd het team al snel uitgebreid met een tweede schilder. In 2009 had de schilderstak dusdanig gestalte gekregen dat een derde schilder werd aangenomen en de activiteiten in een aparte bv werden ondergebracht. Dit ook om aan te geven dat van Laerhoven schilderwerken bv niet alleen schilderwerken uitvoert in combinatie met van Laerhoven stucadoorsbedrijf bv maar ook door klanten kan worden benaderd om alleen schilderwerk uit te voeren. Dit is ook te merken in onze nog steeds groeiende orderportefeuille voor schilderwerken binnen en buiten zonder dat het stucadoorsbedrijf er bij betrokken is. Kortom, van Laerhoven schilderwerken bv is uw perfecte partner voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, zowel binnen als buiten, evt. gecombineerd met stucadoorswerkzaamheden.
Bekijk ons schilderwerk

AFBOUW

In combinatie met onze stucadoors- en schilderwerken verzorgen wij ook aanverwante afbouwwerkzaamheden zodat u niet voor elk onderdeel van een bouw of verbouwing naar een andere partner op zoek hoeft.

Deze werkzaamheden bestaan uit het stellen en zetten van lichte scheidingswanden zoals gibowanden en ytongwanden, maar ook het compleet verzorgen van metal-studwanden en systeemplafonds.

Tegelwerk aan wanden en vloeren en het leggen van cementdekvloeren behoort ook tot de mogelijkheden bij onze afbouwtak.

Voor timmerwerkzaamheden, loodgieterswerk en electriciteit en andere constructieve bouwwerkzaamheden hebben wij de beschikking over met ons samenwerkende bouwpartners die in principe alle voorkomende werkzaamheden kunnen verzorgen.

Voor u als klant betekent dit dat u al uw werkzaamheden onder kunt brengen bij één bedrijf zodat offerte, planning, uitvoering en oplevering van uw bouw of verbouwing onder één en dezelfde verantwoording vallen.


Bekijk ons afbouwwerk

SHOWROOM STUCADOORWERK
In 1997 is in de st Annastraat 6 te Molenschot een nieuw bedrijfspand gebouwd waar een prominente plaats is gereserveerd voor een showroom waar alle verschillende facetten van het stucadoors- en schildersvak kunnen worden bekeken.

Aanwezig zijn:

  • Verschillende soorten plafonds met uiteenlopende voorbeelden van kooflijsten, perklijsten, ornamenten en rozetten.
  • Sierschouwen - sierverlichting - lambrizeringen.
  • Verschillende soorten wandafwerkingen zoals sausklaar pleisterwerk, schuurwerk, spackspuitwerk en diverse soorten spachtelputz en andere sierpleisters in alle voorkomende kleuren.
  • Verschillende toepassingen van het schildersvak.

Onder het genot van een kop koffie kunnen de werkzaamheden worden besproken om tot een passende offerte te komen. Aanbevolen wordt om een afspraak te maken om de showroom te bezoeken zodat wij zeker weten dat wij de tijd kunnen nemen om u alles te kunnen laten zien en uit te leggen.

268
Projecten gedaan
5100
Tevreden klanten
9000
Dagen ervaring
10800
Aantal m2 gestuct en geschilderd
Ben je klaar om jouw gebouw of woning naar een hoger niveau te brengen?

Voor de totale afwerking van uw woning!